magasinering

Mot nya äventyr?

Mot nya äventyr?

När du flyttar ett hem eller företag så behöver du ibland mellanlanda eller kanske arkivera vissa ägodelar. Kanske flyttar du till en mindre lägenhet eller ska flytta ihop och får inte plats med alla saker och möbler i det nya boendet. Då kan det vara en bra lösning att skaffa Storage i Uppsala till exempel. För visst är det så att även om man älskar varandra kan det visa sig att det inte fungerar i skarpt läge och att bo ihop – och då är det sorgligt att ha sålt av allt man äger och har. Satsa istället på magasinering under en viss period och känn efter innan det slutgiltiga beslutet fattas.

 

Även för företag

Även företag behöver ibland magasinera stora saker om de byter lokaler men inte vill överge grundarens gamla orgel och liknande. Att då hyra in sig i ett magasin som har lagom med plats och där orgeln kan förvaras både försäkrat, tryggt och i rätt temperatur är ju toppen. Det finns olika typer av magasin. Kallmagasin ute i ödemarken och uppvärmda magasin som har öppet för besökare under dagtid – vilket är att föredra om du vet med dig att du kommer vilja ställa undan fler saker eller hämta ut saker ur ditt magasin. Allt för din smidighet och enkelhet som kund.

Smarta lösningar

Ofta finns ett samarbete mellan magasin och flyttfirmor och i vissa fall finns både och inom samma företag – vilket verkligen förenklar om du kan få flytthjälp och magasinering i ett – med samma flyttgubbar liksom. Så kolla upp vilka magasin som finns i din region och som motsvarar dina krav. Och kolla om de även sköter flytten och andra kringtjänster. Är du dessutom privatperson så kan du använda dig av ROT-avdrag för flyttjänster det vill säga på arbetet som flyttgubbarna utför. En flytt kan ju ta sin lilla stund.