Även Sveriges starkaste man kan behöva anlita hjälp med lyft

Även Sveriges starkaste man kan behöva anlita hjälp med lyft

Kanske har du köpt en ny snofsig villa, men har svårt att skiljas från det gamla uthuset i den gamla trädgården. Kanske har du köpt en gård men önskar flytta gäststugan lite längre bort från ert boende. Kanske ska ditt företag ta sig an ett större arbete? Oavsett är lösningen att anlita lyfttjänster i Stockholm. Nog för att du kanske själv ser dig som en släkting till Karl-Alfred och din bil som en monstertruck med starka muskler, men detta är helt enkelt något du inte löser på egen hand. Alla kan behöva en hjälpande hand ibland som privatperson eller som företagare.

 

 

Inget lyft är för litet eller stort

 

Hitta ett företag som har ett stort stall med många olika sorters kranar. Terränggående kranar, larvkranar, kranar som passar för brolyft, olyckor,  gruvor, byggprojekt, hamnar eller gruvor. Det finns en uppsjö olika maskiner för olika tillfällen. En larvkran som har stor lyftkapacitet och arbetsradie passar ypperligt vid t.ex. montagearbete. Last- och installationskranar är ett bra val vid stålkonstruktionsinstallationer eller lasttransport.

Den optimala lösningen är att hitta ett företag som kan bistå med alla de kranar du kan tänkas behöva, för att slippa ha många olika leverantörer för att lösa lyft och transport.

 

Tänk två gånger – lyft en

 

Med erfaren och kompetent personal blir arbetet smidigt och säkert utfört. Ett bra företag har säkerhetstänket med i allt de gör varje dag. Inför varje lyft ska en riskbedömning göras och företaget borde även ha kontinuerliga skyddsronder för att säkerställa att allt är i sin ordning. Ett bra ledstjärna är att tänka två gånger och endast behöva lyfta en gång. Det är viktigt att företaget kan erbjuda såväl helhetslösningar som skräddarsydda lösningar till dig och ditt företag oavsett hur komplex situationen är. Säkerhet, noggrannhet, kompetens, erfaren personal och tung lyft går hand i hand.