bröstlyft

Bröstlyft i Stockholm – upp med tuttarna!

Bröstlyft i Stockholm – upp med tuttarna!

editorial

Många kvinnor upplever en liten sorg över att brösten på ålderns höst inte riktigt håller samma höjd som de en gång gjorde. Rent objektivt sett borde denna höjdskillnad rimligen inte innebära några större problem. Människor som uppskattar bröst ur en estetisk eller sexuell synvinkel brukar ju gilla alla typer av bröst.

Men bröst tillhör den kvinna de sitter på. Och den kvinnan är den enda personen i världen som har rätt att avgöra om det är dags för ett bröstlyft eller inte. Att komma med åsikter om någon annans bröstoperationer eller bröstlyft i Stockholm tillhör forntiden, enligt många kvinnor i dag.

 

Seriösa kliniker kan ge dig ett snyggt och säkert resultat

Om du känner att du vill lägga en slant på att få tillbaka dina gamla bröst är du i din fulla rätt att lägga en beställning. Vänd dig till en erfaren klinik som https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft, för att vara säker på att du får just det resultat du önskar dig. 

Ett bröstlyft är nämligen ett ingrepp i din kropps fysik som du behöver ta på allvar. Till skillnad från en lätt behandling med fillers handlar bröstlyft om ett besök i en operationssal. Glöm inte att också avsätta tid i kalendern för den läkeprocess som alltid följer en operation. 

 

bröstlyft

 

Så får du tuttar som skuttar

En vanlig bild av resultatet från en bröstoperation är att brösten blir stenhårda kulor efteråt. I dag är detta långt ifrån sanningen. Framför allt inte om du väljer ett bröstlyft, som endast handlar om att lyfta din befintliga bröstvävnad. 

Du som uppskattar tuttar som skuttar kan alltså känna dig trygg med att dina bröst kommer röra sig på ett naturligt sätt även efter bröstlyftet. Om du samtidigt väljer att fylla på din bröstvolym med ett implantat, kan du rådgöra med kliniken om vilket implantat som ger naturligast resultat.