företagscatering

Catering med flera smaker

Catering med flera smaker

Att anlita cateringfirma är populärt numera. Idag är konceptet väl utvecklat. Man kan därför få många och väldigt nyanserade matmenyer för en sammankomst som kräver catering. Det går alltså att beställa allt från en italiensk buffé eller asiatisk mat till maträtter typiska för till exempelvis Norrland. Det är just den nordligaste delen av Sverige och dess plats i Stockholms catering som är något alldeles extra och exotiskt. Vad har Norrland att visa stockholmare och går det att beställa äkta, god norrländsk kost i vår vackra huvudstad?

  

En smak av Norrland i Stockholm

Vad sägs om norrländsk catering i Stockholm? Om du själv är norrlänning och saknar smaken av hemlagad mat där gott kött och bra, smakrik öl eller snaps står i fokus så är det just en sådan typ av catering du ska beställa från. Den bästa delen är att restaurangerna som erbjuder catering även kan stå för en vanlig restaurangverksamhet. Det betyder att ifall catering inte riktigt är din grej kan du alltid boka ett bord, ta med en polare och njuta av Norrland fast i Stockholm, eller kanske rentav boka ett företagsevent där. Kontakta bara en bra restaurang med en förfrågan i så fall. Smaklig måltid.

 

 

Norrländsk mat mättar bra  

Norrland är känt för sitt kalla klimat, lugna människor och vackra utsikter. På vintern lockar Norrland med sin kyla, oändliga vita vyer och ett och annat tillfälle till längdskridskoåkning. Och maten då? Ja, Norrland står för allt från renklämma till helgrillrad röding. Vad sägs om rensteksknyten eller en härlig rulle med renskav och rotfrukter. Den norrländska maten är gjord så att man blir mätt länge och det är för att den är tänkt att göra magen glad när det är kallt ute. Norrlänningarnas matsedel du ska titta på, för där finner du diverse maträtter som kan ge smakupplevelser som man blir direkt lycklig av.