protetik stockholm

Dra fördel av protetik i Stockholm

Dra fördel av protetik i Stockholm

advertorial

Tandläkare och tandtekniker väntar på dig, du som har förlorat tänderna och behöver få en helt ny uppsättning tänder. Du kanske har ett gammalt foto av hur ditt leende brukade se ut, och då kan man återskapa det. Avtagbar protetik i Stockholm är det man kallar lösgom eller löständer, men numera är det datorstödd, avancerad teknik som används. 

Man konstruerar alltså dina nya, konstgjorda tänder så att de liknar dina egna så mycket som möjligt. Tandkött och gom ska också se så äkta ut som möjligt och passa perfekt i din mun. Om du behöver avtagbar protetik ska du kontakta en bra klinik direkt, för det finns hjälp att få.

Konstgjorda tänder med rätt färg

Du kan välja nyans på dina nya tänder, så du kan i praktiken få helt nya tänder som passar perfekt. Dessa tänder har de egenskaper du vill ha, så du kan få ett jämnare och vitare leende än tidigare. Tillsammans med tandtekniker och tandläkare bestämmer du precis hur dina tänder ska se ut.

Avtagbara tandproteser är speciellt bra för dig som helst inte vill göra några ingrepp i munnen framöver. En protes som man tar av är också lätt att sköta och hålla ren. Eftersom den tillverkas för att passa perfekt i din mun är den också lätt att tugga med. 

 

image

 

Fler erbjudanden från tandläkaren

Efter en tid kan protesen behöva justeras. Det är helt normalt och det är också något som kliniken hjälper dig med. Du har en full uppsättning tänder och det är ingen som märker att det är proteser.

Socialt är det alltså lätt att bära protes och det har många fördelar, men du ska veta om att det finns alternativ. Exempelvis kan man sätta fast konstgjorda tänder med hjälp av titanskruv direkt i käkbenet, och då växer tanden fast och blir som en egen tand.