fruktbudet

Fruktbudet är välkommet på arbetsplatsen

Fruktbudet är välkommet på arbetsplatsen

Många företag använder sig idag av ett fruktbud. Det är en tjänst där du kan få valfria leveranser av frukter till ditt företag. Frukter som levereras i en korg, snyggt och inbjudande. Du kan välja hur ofta du vill ha leveranserna och lite grann vilka frukter du önskar dig. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och invänta leveranserna av goda, fräscha frukter som du och din personal kan njuta av.

Fruktbudet kommer från ett företag där man satsar på att ge företag en trevligare vardag. Förutom att det ser trevligt ut när du kommer in på företaget, så kan det vara den där frukten som gör att du orkar fortsätta med din arbetsdag. Kanske händer det även dig ibland att du har så mycket arbete att du inte hinner ge dig ut på lunch? Eller att du har glömt ta med dig lunchen och inte har något matställe nära ditt arbete? Då är en frukt perfekt som utfyllnad.  

 

Den som vill ha

Som företag väljer du lite grann vilka som du vill bjuda på frukten till. Om du sätter fruktkorgen i receptionen så kan du vara säker på att även dina besökare passar på att knipa en frukt. Vid sidan om en skål med något uppiggande godis, kan det vara ett trevligt sätt att ta emot besökarna. Men du kan även välja att sätta frukten i eran matsal. Där kan det vara något som gör att din personal samtidigt tar ett glas vatten eller någon annan dryck.

Men hur du än gör med dina fruktleveranser och var du än väljer att ställa den, så är det en åtgärd som kommer betala sig många gånger om. Du får en personal som har mer energi och som känner sig omhändertagna. Och besökare som tycker att det är lite extra trevligt att besöka just dig.