skidshop

I en bra skidshop kan du hitta prisvärda ryggskydd till barn

I en bra skidshop kan du hitta prisvärda ryggskydd till barn

advertorial

Att åka skidor är en rolig aktivitet både för stora och små. Redan från barnsben kan man lära sig att åka utförs och den som blir riktigt biten fortsätter att åka resten av livet. Förutom att det är en aktivitet där man får både frisk luft och motion så är det även ett bra sätt för hela familjen att umgås. Det är dock viktigt att se till att använda sig av skydd för att undvika skador, något som kan kännas extra viktigt när det gäller barnen. 

Det är viktigt med bra skydd i skidbackarna 

En hjälm är något som bör vara standard när det kommer till skidutrustning. Det är lätt hänt att man faller när man åker utförs och även om snön kan vara mjuk så är det inte ovanligt att pisterna kan vara både isiga och hårda av packad snö. Ett annat skydd som kan vara en riktigt bra investering är ett ryggskydd, framförallt till de som tycker om att åka i skogspartier eller i funparks. Många barn tycker om att utmana sig när de åker skidor genom att hoppa och ge sig ut i opistad terräng, då kan det vara extra viktigt med ett ryggskydd.

image

Ett ryggskydd kan ge ett bra skydd om man ramlar på ryggen. Speciellt om man åker i skogsterräng där man kan landa på både stenar och stubbar. Även i en funpark är det viktigt att skydda ryggen om man ramlar på något av de ”obstacles” som finns där, men det skadar inte heller att använda för åkning i en ”vanlig” pist eftersom man aldrig vet om, och i så fall hur, man kommer att ramla. 

Ryggskydd till barn från välkända märken

Hos Skidresor hittar man ryggskydd som kan hjälpa till att lindra vid ett fall. De har bland annat ett bra utbud av ryggskydd barn som kan göra att föräldrarna kan känna sig lite lugnare när barnet ska ge sig ut i skidbackarna. Hos Skidresor erbjuder de 100 % prisgaranti och man hittar bland annat ryggskydd från kända märken som Salomon, Cairn och Atomic.