billackering malmö

Nyttan av en billackering i Malmö

Nyttan av en billackering i Malmö

advertorial

Jesper var stolt innehavare av ett nytt B-körkort. Han hade övningskört i Malmö med sin mamma som handledare och det hade fungerat bra. Mamman kände sig därför lugn med att låna ut sin bil till Jesper nu när han kunde köra själv. Vad hon inte anade var att det skulle leda till behov av billackering i Malmö. 

Visserligen körde Jesper nog så försiktigt. Han var rädd om både sin mammas bil och det nya körkortet. Noga med att hålla hastighetsbestämmelserna och att se sig för ordentligt. Han hämtade upp en kompis och tillsammans körde de ner till strandkiosken för att köpa glass och fira körkortet. Jesper hade varit där många gånger förut och visste precis hur han skulle parkera.

 

billackering malmö

Snygg backning?

De åt glass och småflirtade med några tjejer i solnedgången. Det var en perfekt sommarkväll. När de skulle köra därifrån så blev dock Jesper lite övermodig och tänkte att han skulle backa ut från parkeringsplatsen med en sväng och snygg slir. Vad han inte tänkte på var att det stod en traktor där. Den hade inte varit där när de kom dit och den stod på ett ställe där ingen brukade parkera. Bilen hade förvisso backsensor, men Jesper backade så fort att den inte hann reagera innan olyckan var ett faktum. 

Det blev en stor buckla där bak på bilen. Med svansen mellan benen körde Jesper hem. Mamman hade redan gått och lagt sig och Jesper ville inte väcka henne med nyheten om vad som hade hänt. Nästa morgon gick han upp tidigt, för han visste att verkstäder ofta öppnade redan klockan 7 på morgonen. Han hade turen att hitta en verkstad i Malmö som var specialister på skadade bilar och billackering.

När mamman steg upp fick hon höra Jesper säga: “Jag har något att berätta, men oroa dig inte, försäkringen täcker det.”