djuraffär

Shoppa loss på djuraffär i Stockholm

Shoppa loss på djuraffär i Stockholm

Här kommer en hög igenkänningsfaktor om livet med djur. Att sova i sin säng bredvid sin partner, kan göra en galen om denne snarkar. Hur kan någon skrika på det viset på nätterna? Det spelar ingen roll om man somnar först, det är omöjligt att inte vakna. 

Men om den kära vovven ligger precis bredvid ens huvudet med sin mjuka sköna päls och snarkar, då sover man så fint och tryggt. Man kan ju fråga sig vad skillnaden är? Vovven får iallafall inga puttningar på sig för att den ska vakna. 

Detsamma gäller när man ska shoppa. Alla tycks tycka det är så kul att springa i affärer hela dagen. Det är inget du tycker om, handla kläder och skor kan man göra lite snabbt online. 

Men när man kommer till en djuraffär i Stockholm, då är det roligt. Lika lång tid som de andra spenderar i andra affärer kan man spendera i djuraffären. Det blir helt enkelt aldrig tråkigt för er. 

Man kan aldrig ha för mycket saker 

Fråga: När har man för många saker till sina djur? Svar: Det är enkelt, man kan aldrig ha för många saker till sina djur. Det finns alltid utrymme att fylla på. Låt säga hundar, man tar sådär fem promenader på en dag. 

Fem promenader innebär att man KAN ha fem olika halsband och selar. Varför inte passa på att matcha det med ens egen outfit? 

Man kan även ha en testa godis-tävling för katten. Är det verkligen lax katten tycker om bäst, eller är det en annan smak? In på affären och köp alla smaker du vill testa, det blir en rolig sak för både dig och katten. Kanske framförallt för katten. Vem vet.

Fler saker man kan köpa

Det går verkligen att köpa så otroligt mycket saker på en djuraffär. Testa dig fram vad du och djuret tillsammans tycker om att göra. Har du en riktigt smart hund kanske du vill utmana den med olika tankespel. Idag finns det otroliga saker på marknaden som du kan utmana din hund med. 

Oftast börjar man med de enklaste sakerna. Bara för att hunden ska förstå att den ska tänka lite själv. Många hundar fattar snabbt saken med de olika aktiviteterna. En annan sak som är väldigt rolig och givande för hunden är att lägga godis i en boll. Denna bollen har små hål som godiset ramlar ut ur när hunden rullar den.