Uppdatera din garderob med Only kläder

Alla behöver kläder, och kläder är inte bara något man har för att värma och skyla sig med. Kläder uttrycker ens personlighet. Vad man har i garderoben uttrycker ens smak och stil. Vem vill du vara och hur vill du uppfattas? De flesta av oss har en idé om vem vi vill framstå som. 

Utöver det ska kläder vara funktionella och bekväma. De ska fungera i olika sammanhang. På jobbet, där man vill se proper ut, hemma där man vill vara avslappnad, och alla andra sammanhang. Kläder ska med andra ord uppfylla en mängd krav från oss konsumenter. Därför behöver man en garderob som innehåller plagg för alla dessa tillfällen.

 

Mycket att välja på, klassiskt och trendigt

Man brukar tala om en basgarderob. Det innebär ofta plagg som man har som en slags stomme. Plagg som man kan kombinera med mer udda köp. Till exempel ett par välsittande jeans från Only som man trivs i. De får ofta tillhöra basgarderoben. 

Till dem kan du ha en vanlig enkel tröja, men också en färgglad mönstrad blus som sticker ut litegrann. Basplaggen kan vara i ett mera klassiskt snitt som håller många säsonger. Medan man gärna kan uppdatera sina “udda” plagg lite oftare, allt efter trend och lust. 

 

Allt på ett ställe, efter säsong

Visst är det skillnad på olika säsonger. Det man bär på sommaren är inte bara svalare, det är också en annan stil. Det är som att man har en sommarstil och så har man en höst- och vinterstil. 

Självklart har det med temperatur att göra. Man behöver jackor, rockar och varma tröjor. Men även färger och material som följer olika säsonger. Sommarens ljusa lätta klänningar känns inte aktuella på vintern, och den varma jackan passar inte på sommaren. När du vill uppdatera din garderob hittar du Only kläder för alla säsonger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *