väggdekor till barn

Väggdekor av hög kvalitet till stilmedvetna barn

Väggdekor av hög kvalitet till stilmedvetna barn

Väggdekor är något som kan göra det lilla extra för ett rum och kan få ett barnrum att bli extra gulligt. Det finns mängder av väggdekorationer som föreställer allt från söta, tecknade djur till häftiga robotar. Det finns även fina texter och något som är väldigt populärt är att ha barnets namn i stor text på väggen med exempelvis stjärnor, fotbollar eller hjärtan runtomkring. Det finns helt enkelt massor av fina alternativ då det handlar om väggdekor för barn.

Ett enkelt sätt att göra barnrummet personligt

Förutom att väggdekor är något som kan göra barnets rum extra personligt genom att älsklings djuret, favorit intresset eller namnet syns tydligt på väggen så är det dessutom ett väldigt snabbt, enkelt och prisvärt sätt att dekorera rummet. Man bör alltid fästa väggdekoren på rena, torra och släta ytor. Det kan även vara bra att först tejpa upp den utan att ta bort skyddsfilmen för att säkerställa att den hamnar på rätt plats på väggen.

Väggdekor fäster i regel bäst på målade gipsväggar, glas, metall, slipat trä och tapeter. Det är dock inte rekommenderat att sätta väggdekor på ytor med textur som till exempel omålade gipsväggar, tegel, betong, tapeter med struktur eller träpaneler eftersom det lätt blir ett ojämnt resultat samt att väggdekoren kan släppa från väggen. 

Väggdekor för barn i alla åldrar oavsett smak och stil

Sohu-shop är en webbutik som erbjuder ett mycket brett utbud av väggdekor och wallstickers som kan förgylla  barnets rum. De erbjuder personlig väggdekor med barnets namn och även mängder av söta och tuffa motiv som passar i de allra flesta barnrum. Det finns väggdekor som är enfärgad och även väggdekor som är tryckt med härliga färger av absolut högsta kvalitet. Sohu-shop uppdaterar dessutom hela tiden sitt sortiment för att kunna erbjuda de senaste trenderna inom väggdekor till barn.