virussanering

Virussanering i hemmet eller på arbetet

Virussanering i hemmet eller på arbetet

Virussanering i hemmet eller på arbetet

Med några enkla försiktighetsåtgärder och hjälp av Svensk Skadedjurssanering kan du se till att ditt arbets- eller bostadsområde är rent och säkert från virusinfektioner. Om du upprätthåller god hygien genom att regelbundet rengöra/desinficera ditt område samt undviker kontakt med dem som är sjuka minskar risken för infektion avsevärt. Var dessutom extra försiktig när du rör vid föremål som kan ha kommit i kontakt med kontaminerade ytor för ytterligare ett skydd! Ta hjälp av ett företag specialiserat på virussanering för att säkra hemmet och arbetsplatsen.

Undvik att sjukdomar sprider sig

För att garantera din säkerhet bör du ha en daglig hygienrutin där du tvättar dig ofta med tvål och vatten. Använd dessutom desinfektionsmedel för att spraya ner ytor som du ofta rör vid. För att minimera risken för sjukdom bör du ta bort alla föremål från ditt hem eller din arbetsplats som kan fungera som grogrund för bakterier. Slutligen, var försiktig när du umgås med personer som verkar må dåligt; deras symptom kan vara smittsamma!

Skydda dig själv och ditt företag från potentiell viruskontaminering genom att uppmärksamma korrigerande åtgärder. Kontakta Svensk Skadedjurssanering direkt för hjälp med virussanering! Se dessutom till att sanering alltid har högsta prioritet för att skydda dig mot virusinfektioner.

virussanering

Medel vid virussanering

Ibland uppstår frågor om hur man bäst och mest praktiskt kan desinficera stora föremål och ytor. När vi talar om lämpliga medel för kemisk ytdesinfektion talar vi i första hand om ett alkoholbaserat ytdesinfektionsmedel med tillsats av tensider eller, när det gäller desinfektion av större ytor, Virkon. Tensider ger en rengörande effekt. För att uppnå en god virussanering och ytdesinfektion är det nödvändigt att mekaniskt behandla ytan; det räcker inte att bara hälla eller spraya över en yta.

Svensk Skadedjurssanering använder en unik kombination av saneringsprodukter, mekaniska metoder som UV-ljus och ångrengöring och har den perfekta kombinationen av behandlingar för att garantera att ditt utrymme är fritt från smittsamma sjukdomar. Deras kunniga team använder dessa kombinerade tekniker med precision och effektivitet så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att du är i trygga händer.