Gasolflaska/gasolflaskor

Gasolflaskor är väldigt användbara i trädgården

Gasolflaskor är väldigt användbara i trädgården

Gasol är en produkt som man kan ha stor användning av i dessa härliga trädgårdstider. Det är ett bränsle som man bland annat kan använda till att rensa ogräs, skapa en varm och mysig stämning efter att solen gått ner eller till att laga jättegod mat. Det är helt enkelt en produkt som kan göra sommaren extra härlig och trädgårdsfesten extra lyckad. 

Snabb och smidig grillning med goda resultat

Med en gasolgrill slipper man vänta i vad som kan kännas som en evighet på den perfekta glöden. En gasolgrill kommer snabbt upp i önskad temperatur och den kan smidigt justeras under grillningen för att få perfekt stekyta på köttet, fisken, grönsakerna eller vad man nu tycker om att grilla. En annan stor fördel med gasolgrill jämfört med kolgrillar är att man slipper rök och aska. 

Ett miljövänligt sätt att hålla trädgården välvårdad

Vill man rensa ogräs som till exempel växer mellan plattorna på trädgårdsgången så kan man enkelt göra det med hjälp av gasol. Bränner man bort ogräset med gasol istället för att använda sig av kemikalier så får man enkelt och snabbt bort de oönskade växterna samtidigt som man skonar grundvattnet från gift. 

Gasol förorenar varken jord eller grundvatten vilket gör att man kan ta bort så mycket ogräs man vill utan att få dåligt samvete för miljön.

Värme och mysig atmosfär på uteplatsen 

När mörkret faller kan man lätt börja känna sig lite kall, även under sommaren. Då kan det vara perfekt att använda sig av en gasoldriven terrassvärmare som både ger ifrån sig värme och ett mysigt sken. Det skapar en trevlig stämning och gör att man kan njuta av den friska utomhusluften så länge man önskar utan att frysa. 

Välj rätt gasol

Hos Primagaz hittar man gasolflaskor för alla tänkbara ändamål. På deras hemsida kan man enkelt söka i sortimentet baserat på vad man har tänkt använda gasolen till och därmed få fram de gasolflaskor som passar bäst. Köper man sin gasol från Primagaz så stödjer man dessutom produktionen av BioGasol. BioGasol är tillverkad av hundra procent hållbar biomassa och är därför CO2-neutralt.