Explosiv väggdekor eller lugna ytor: Vad säger ditt hem om dig?

När det handlar om att göra sin lägenhet personlig så finns det många sätt att gå tillväga på. Bara en så grundläggande sak som val av möbler han såklart en stor effekt på den känsla som en lägenhet har och förmedlar. Det är stor skillnad på hur ett vardagsrum beroende på om man har en stilren soffa eller en i mer “pösig” i manchestertyg.
Dessutom handlar det såklart om allt små detaljer som finns i rummet. Allt från blomkrukor och värmeljuskoppar till mer dramatiska föremål så som väggdekor och lite galna gardiner. 

Din stil är… din stil

Hur just du skapar ett vardagsrum som du trivs i är helt upp till dig. Även om man ibland kan känna att “ljust och fräscht” fortfarande är allrådande så kommer man ibland hem till folk som har styrt om skutan åt ett helt annat håll.
Vissa älskar att ha vräkiga affischer eller tavlor på väggarna, eller helt enkelt bara skala av allt till minsta möjliga föremål.

Det är detta som är så spännande med att lära känna nya vänner. För när man besöker dem för första gången i deras hem får man också en djupare känsla för vilka de är som personer.
Förr i tiden så strök man också gärna omkring i deras skivsamling, men detta sätt att lära känna någon på är till stora delar förbi idag.
Däremot kan innehållet i en bokhylla också måla upp en tydlig profil.

Se dig alltså om hemma hos dig själv: Vad säger ditt hem om dig som människa? Är du organiserad eller mer… flexibel?
Gillar du att ha en massa dekor och färger eller drar du mer åt det minimalistiska?
Om du ser dig själv utifrån, med en främlings ögon, så kanske du till och med kan upptäcka nya sidor hos dig själv som du inte visste fanns.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *