Ta en taxi till säkerheten

Det känns som om att allt man har tagit för givet numera blir till ekon av en tid som har förflutit. Många av oss upplevelser omvälvande tider – i allt från det privata, till lokala och slutligen globala. Det skulle inte vara förvånande om det visade sig att det försiggick händelser i universum som var tagna ur Stjärnornas Krig också. Som grädden på detta smått kaotiska mos.

Säkra val i osäkra tider

Nåväl, hur livet än ser ut på alla de olika plan som vi verkar på så går det endast att påverka en enda sak – sig själv. Genom att hålla sig själv medveten och fokuserad på sitt eget så kan vi göra vårt eget liv till en liten oas mitt i allt det som händer. Och hur fungerar oaser? Jo, de lockar till sina andra som också är ute på samma sorts resa.
Tillsammans kan vi på så sätt bli små noder av hopp och ljus där vi inspirerar och lyfter upp varandra.

På så sätt kan vi göra världen, även om det endast är den väldigt lokala världen kring oss, till en lite bättre plats.
Samtidigt gäller det att agera medvetet i dessa tider. Bara för att man går omkring och känner sig harmonisk och go’ så betyder det inte att man ska tro att man är osårbar. Vi lever som sagt i en orolig värld och det gäller att vara taktisk. Istället för att gå hem ensam genom ett oroligt område i Malmö, beställ taxi 97 så att du vet att du kommer hem tryggt och säkert.

Sådana här små “vardagshack” gör att vi kan fortsätta frodas i dessa tider då man knappt vet vad som är upp och vad som är ner längre. Det bästa vi som sagt kan göra är att själva vara den förbättring som vi vill se i världen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *